Erhvervsrengøring i Odense og resten af Fyn

KD Rengøring og Byggeservice ApS er dit pålidelige valg inden for erhvervsrengøring i Odense, Svendborg og Nyborg. Vi bevæger os over flere områder og hjælper også med erhvervsrengøring på resten af Fyn.

Vi forstår vigtigheden af et rent og hygiejnisk arbejdsmiljø for din virksomhed. Som dedikerede rengøringsfolk er vi klar til at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og sikrer, at din arbejdsplads altid er præsentabel og indbydende.

Hvad omfatter vores erhvervsrengøring?

Vores erhvervsrengøring dækker typisk følgende områder:

  • Almindelig daglig rengøring af kontorer, konferencelokaler og fællesområder.
  • Gulvbehandling og rengøring for at bevare og forbedre udseendet af gulve.
  • Vinduespudsning og facadevask for at sikre et klart og rent udsyn.
  • Rengøring og desinfektion af sanitære faciliteter for at opretholde hygiejnen.
  • Specialiseret rengøring efter behov, f.eks. efter renovering eller arrangementer.
  • Hovedrengøring

Har du en specialopgave, der ikke hører ind under ovenstående punkter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Sammen skal vi nok finde en løsning på problemet.

Hvorfor vælge os til erhvervsrengøring?

Vi har 14 års erfaring med en bred vifte af rengøringsopgaver og sørger altid for at levere en rengøringstjeneste med fokus på dine behov.

Hvis et arbejdsmiljø ikke er ordentligt rengjort, kan der være en række negative konsekvenser. For det første kan manglende rengøring resultere i et usundt og uhygiejnisk miljø. Støv, snavs og bakterier kan samle sig, hvilket kan føre til dårlig luftkvalitet og øge risikoen for luftvejssygdomme og allergiske reaktioner hos medarbejderne.

Vi går derfor meget op i kvaliteten af vores arbejde og gør vores bedste for at levere et tilfredsstillende resultat. Vi ved hvor vigtigt et hygiejnisk arbejdsmiljø er for din virksomhed.

Få et tilbud på erhvervsrengøring i dag

Står du og mangler et rengøringsfirma til erhvervsrengøring? Så kontakt os i dag på tlf. 29 82 18 74 og få et uforpligtende tilbud.

Alternativt har du også altid mulighed for at skrive en mail til os enten via vores kontaktformular eller direkte til kdrenogbyg@gmail.com. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.